Pengiktirafan, Testimoni

Pengalaman admin AquaNero

Hari ini, admin mahu berkongsi sedikit pengalaman admin dengan KangenWater.

Cerita ini bermula ketika admin masih dibangku sekolah menengah.

Setiap hari, admin akan menunggang motosikal buruk milik ayah admin untuk ke sekolah.

Ketika dalam perjalanan, admin akan berhenti di sebuah kedai runcit untuk mengisi botol air admin dengan air RO (Reversed Osmosis) *air mati*.

Admin amalkan air ini SETIAP HARI. Tambahan, admin ni jenis suka minum air. Jadi, botol yang admin pakai tu adalah botol Tupperware 3L.

Selalu apabila admin buka internet, admin akan baca antara tips untuk senang focus dalam kelas adalah dengan meminum air. TAPI, lagi banyak admin minum air RO tu, legi cepat admin tidur. Hahaha..

Terbalik jadinya..

Kesan sampingan ain yang admin dapar rasakan adalah, admin SELALU sakit sendi lutut, siku dan belakang. Tapi, admin baru 16 tahun waktu tu.

Pada waktu malam, admin akan SUSAH tidur sebab badan rasa tidak selesa.

Mustahil kalau admin dah tua bukan?

Tapi, admin tidak kisah pun. Sebab 5 TAHUN memang admin selalu ada sakit-sakit macam itu.

Nak dijadikan cerita, ayah admin beli sebuah KangenMachine. Jenis LEveluk SD501.

Admin pun mulalah minum. Pada awalnya, admin anggap air ni macam biasa je.

TAPI, bila admin first minum air tu admin ingat lagi. RASA dia SAANGAT SEDAP.

Betul. Admin tak tipu!

TETAPI,,,

Esoknya.. Admin JATUH DEMAM 3 hari. Hahaha

Ingatkan benda yang buruk. Tapi, rupa-rupanya, sebab ’cleaning effect’ daripada KangenWater tu.

Admin pulak masa tu terus minum pH9.5. Hehehe. Memang parah lah.

Apa-apapun, lepas tiga hari demam tu, admin TERUS rasa BERTENAGA. Sakit-sakit sendi tu semua dah HILANG.

Tidur pun LEBIH BERKUALITI. Misalnya, admin senang bangun Subuh.

.

.

.

Untuk pengetahuan tuan-tuan dan puan-puan, admin setiap hari akan berjoging pusing taman admin dalam 2.4km pada waktu petang.

Tetapi, sebelum KangenMachine tu wujud dekat rumah admin, admin dah tinggal rutin tu dalam 3-4 BULAN. Huhu

Satu hari admin keluar nak mula balik rutin admin. Admin minum KangenWater interval dalam setiap lap (macam biasa).

AJAIBNYA, pacing admin bertambah LAJU. Waktu tu, admin pecah rekod! Woaa!

MEMANG MIRACLE WATER BETUL AIR KANGEN NI.

.

.

.

Kepada readers admin yang dihargai..

Admin berharap agar anda semua akan CUBA SAHAJA meminum KangenWater ini.

Sekarang ni dekat Malaysia dah berlambak distributor.

Kalau sesiapa yang ada dekat Selangor, meh contact admin di

www.wasap.my/60122013537/KangenWaterNafis

UNTUK DISKAUN dan TAWARAN HEBAT!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s