Siapa Enagic

Tentang Enagic

front-1-final

“Asas daya hidup dan kehidupan yang panjang adalah air.”

“Enagic meraikan tahun ke-42 pada Jun yang lepas sebagai pengeluar sistem penjanaan ionizer air berkualiti tinggi. Hari ini, ikrar Enagic untuk merealisasikan revolusi dalam Kesihatan Sebenar – dalam bentuk kesihatan fizikal, kesihatan ekonomi dan kesihatan mental – disokong oleh beribu-ribu orang di seluruh dunia.

 

Tubuh manusia terdiri daripada 70% air. Ia adalah tidak keterlaluan untuk mengatakan bahawa “asas daya hidup dan kehidupan yang panjang adalah air.”

Enagic menawarkan air yang selamat yang boleh digunakan dengan keyakinan yang tinggi bagi mendapatkan manfaat kesihatan, kecantikan, kebersihan dan masakan kepada anda.

 

“Enagic adalah sebuah syarikat pembangunan, pembuatan, jualan dan perkhidmatan bersepadu teknologi ionizer air alkali.”

 

Lain Daripada Yang Lain.

Sebagai evolusi teknologi maklumat terus kita telah memasuki usia “pemasaran teknologi manusia.” Tenaga Market kini bergantung kepada suatu penggabungan teknologi tinggi dan hubungan peribadi antara manusia.

Enagic bekerjasama dengan rangkaian antarabangsa pejabat dan banyak pengedar di seluruh dunia untuk menyebarkan perkataan “air dan kesihatan” sambil membina sebuah syarikat global dengan operasi di seluruh dunia. ”

 

Siapakah Enagic? 

Selama lebih EMPAT DEKAD, Enagic adalah pengeluar terkemuka bagi sistem penjanaan berkualiti tinggi ionizer air secara khusus, yang diedarkan di seluruh dunia.

Mesin Kangen Water® digunakan dalam beratus-ratus beribu-ribu rumah di seluruh dunia untuk mengubah air paip biasa kepada air yang tulen, sihat, electrolyzed reduced dan hidrogen yang kaya higdrogen.

 

Keistimewaan Model Perniagaan Kangen.

Enagic merasakan bahawa sifat peribadi model perniagaan pemasaran jualan langsung, berkuasakan kerajinan, pengedar bebas adalah cara terbaik untuk mendapatkan perkataan tentang Kangen Water®.

 Kami percaya ini jenis jualan dan pemasaran kaedah ini adalah cara yang paling berkesan untuk menjalankan perniagaan dalam keadaan ekonomi hari ini.

Pada masa lalu, pemborong dan peruncit mengambil peratusan terbesar keuntungan perniagaan ,,

Manakala Enagic percaya bahawa mengalihkan keuntungan ini kepada para PengedarKangen adalah makna sebenar perniagaan Kangen (Kangen, istilah Jepun, yang bermaksud untuk kembali ke asal).

 

Falsafah Korporat Enagic.

Falsafah korporat kami adalah berdasarkan kepada tiga prinsip asas:

  • Menyedari Kesihatan Fizikal sebenar.

  • Menyedari Kesihatan Kewangan sebenar.

  • Menyedari Kesihatan Mental/MetaFizik sebenar.

 

Tujuan ENAGIC.

Tujuan kami adalah menyebarkan kebenaran TIGA kali ganda ini di seluruh dunia. Apabila anda memutuskan untuk membeli produk sebesar ini, adalah menjadi tanggungjawab anda untuk mengetahui semua yang anda boleh tentang pengilang, falsafah dan perkhidmatan pelanggan korporat mereka dan kualiti produk.

 

Inilah sebabnya mengapa kami menjemput anda untuk melihat dengan lebih dekat pada Enagic

Terima Kasih

Terima Kasih kerana membaca .. Untuk sebarang cadangan atau maklumat terkini ,, sila hantarkan kepada admin melalui ruang di bawah.

Anda juga boleh tinggalkan nombor telefon atau facebook anda untuk tawaran pemilikan KangenMachine MUDAH !

 

sumber :

 

 

 

last-page-slide-shoq
Certified Distributor

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s